Nieuwetijds Coaching

Wat brengt het je?

PERSOONLIJK

Integrale transpersoonlijke therapie is een heling op dieper niveau. Door het opruimen van blokkades en trauma’s, worden oude patronen en overtuigingen doorbroken. Hierdoor ben je in staat om vanuit een hoger bewustzijn te leven en komt er meer ruimte, focus en flow in je leven.

Voor wie?

Integrale Transpersoonlijke therapie is geschikt voor volwassenen. Dit wordt op individuele basis gegeven. Sessies kunnen zowel telefonisch als in mijn praktijk plaatsvinden en duren ongeveer een uur.

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik laat je in contact komen met je hoger bewustzijn van waaruit jij in staat bent om op je eigen situatie in het alledaagse leven te kijken. Het geeft helderheid en geeft vaak al duidelijkheid welke emotionele blokkade gezien wil worden. Door de blokkade te herkennen en erkennen lost er al heel veel op. Weten wat het probleem is, geeft namelijk al rust. Helemaal als je merkt dat jij die emotie niet bent maar er vanaf een rustige afstand met een milde blik naar kan kijken.

Als je een stapje verder wilt gaan, kan je vanuit je hoger bewustzijn, oude patronen en overtuigingen doorbreken en zelfs trauma’s oplossen. Dat kan je allemaal zelf. Sterker nog… jij bent de enige die dat kan. Jij bent de regisseur van je eigen leven.
Het enige wat ik doe is jou begeleiden en je wegwijs maken in je eigen innerlijke plattegrond.
Ik help je om contact te maken. Mocht dit niet gelijk lukken, dan werken we daar rustig naar toe.


Transpersoonlijk Integrale therapie voor volwassenen

Bij volwassenen kunnen onbewuste opgekropte emoties vast zijn gaan zitten en de oorzaak zijn van blokkades of trauma’s. Transpersoonlijke trauma therapie voor volwassenen kan hier een uitkomst bieden. Buiten het feit dat oude blokkades worden opgelost, ontwikkel je ook gelijk je bewustzijn en til je dat naar een hoger niveau. Bij Transpersoonlijke trauma therapie leer je om vanuit je zielsbewustzijn te kijken naar je emotionele, fysieke en mentale werelden. Door dit vanuit je zielsbewustzijn te observeren kan je met een milde blik naar deze werelden kijken in plaats van erin te verdwalen. Dit brengt ruimte om de confrontatie aan te gaan met blokkades en deze op te ruimen zonder dat je trauma’s moet herbeleven. Dit werkt zeer effectief en er zijn maar een paar sessies nodig.

Ik leer je door visuele meditatie, op een ontspannen manier naar je innerlijke bewustzijn te kijken. Al na 1 of 2 sessies zal je merken dat je je beter gaat voelen.