Reviews

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Hieronder vindt u een greep uit de reacties van klanten na het ondergaan van een Sweet Awareness Sessie.

 

Ik heb de healing bij Anja als heel erg prettig ervaren. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en ik voelde de energie stromen. Dank daar voor!
- Sandra

 

Na jarenlang allerlei soorten therapie gevolgd te hebben bij burnout en depressies, waarbij altijd het gevoel bleef hangen dat ik er niet heel veel mee was opgeschoten, kwam ik in mijn zoektocht naar iets anders bij Anja terecht. Het was als een warm bad. Anja begreep precies waar ik tegenaan liep bij de reguliere therapie en vooral mijn onvrede over het niet begrepen voelen.
Vriendelijk en geduldig heeft ze bekeken wat het beste bij me paste en na maar een paar sessies / healing voel ik me herboren. Het voelt alsof ik eindelijk alle “oude” stukken heb kunnen loslaten.
Bedankt Anja, je bent een kanjer.
- Marjolijne

 

Heb inmiddels 2 sessies gehad. De ‘boomsessie’ en ‘transformatie coaching’. Deze sessies hebben mij meer bewust gemaakt van mijn gevoel. Het kiezen voor mijzelf is ontzettend moeilijk. Ik kan prima voor anderen zorgen maar voor mijzelf zorgen is een uitdaging. Na 2 keer bij Anja te zijn geweest heb ik onbewust zelf stappen gezet naar het kiezen voor mijzelf. De transformatie sessie is geweldig. De ervaring van energieën, maar vooral de afsluiting van deze sessie geeft mij kracht en ontwikkeling. Geheel onverwacht heb ik in de week na de transformatie sessie de eerste stappen gezet in mijn uitdaging. Niet gemakkelijk, maar trots dat het proces in gang is gezet. Anja ervaar ik als een zeer professionele, open minded, geen vooroordelen, down to earth persoon. Een feestje om bij haar te zijn.

Mijn volgende sessie staat alweer geboekt. Kan niet wachten….
- M.

 

Ik ben in contact gekomen met Anja door de gezamenlijke opleiding Transpersoonlijke Traumatherapie.
Naast dat Anja een aardige en warme persoonlijkheid is, heb ik haar ook als een heel prettige coach ervaren.
Zij luistert goed naar je en neemt alle tijd. Tegelijkertijd houdt zij daarbij de regie, zodat er niet onnodig lang stilgestaan wordt bij zaken die je afhouden van de kern. Zij helpt je gefocust te blijven en stappen te nemen om het probleem aan te pakken.
Dit alles vanuit zachtheid en liefde voor jezelf. Daar waar jezelf denkt met grote stappen veel te bereiken, neemt zij je mee om kleinere stappen te nemen om zo meer bewustzijn te creëren. En daarmee gelijk ook meer en op een dieper niveau iets te bereiken.
De sessies met Anja zijn altijd plezierig om te ervaren, ook al gaat het om diepgaande trauma’s. Zij is kundig en heeft voldoende tools om samen mét jou de reis aan te gaan.
- Monique

 

Ik heb Anja een bericht gestuurd omdat ik bepaalde emoties ervaarde die ik even niet kon plaatsen. Vaak kom ik er zelf wel uit maar dit keer liep ik echt vast en had ik ondersteuning nodig. Omdat ik weet dat Anja o.a. goed is met duistere/donkere stukken wist ik dat ik bij haar moest zijn. We hebben met elkaar gebeld. Ten eerste heeft ze me door een meditatie heen gelopen zodat ik wat rustiger werd, daarna hebben we gekeken waar ik vastliep. Eenmaal het stuk ontdekt te hebben zijn we er doorheen gelopen en hebben we het een andere aandacht gegeven. Het wilde even gezien worden. Ik voelde me de volgende ochtend al een stuk opgeluchter. Het leuk is dat Anja 2 of 3 dagen later een berichtje stuurde of ik nog last had van het stuk. Op dat moment gebeurde er voor mij iets wonderbaarlijks, ik kon me niet eens meer bedenken waar ik het moeilijk mee had gehad. Ik wist het onderwerp niet meer en kon ook het eraan gekoppelde gevoel niet meer plaatsen. Zelf mijn partner heb ik nog gevraagd ‘weet jij het nog’ ook die kon er niet op komen. Kortom, weg, verdwenen en getransformeerd. Erg prettige ervaring en een grote opluchting.
- Joke