Nieuwetijds Coaching

Wat brengt het je?

RECONNECTIVE HEALING

Reconnective healing is niet echt healing zoals we het kennen, maar het is het delen van transmissie van energie, licht en informatie. Het is zuiver, het is helder en het is geaard zonder rituelen van angst om jezelf te beschermen tegen negatieve energie. Reconnective Healing is de terugkeer naar een ultieme staat van vibratie, een optimale staat van balans. Disbalans lijkt uit je systeem te vibreren. Het verbinden met de Reconnective Healing frequenties kan een levensveranderde ervaring zijn waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Het onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Jin Shin, Qi Gong en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Reconnective Healing werkt voor kinderen hetzelfde als voor volwassenen. Aangezien kinderen in deze tijd geboren worden met een hoger bewustzijn, reageren zij makkelijker en sneller op de frequenties. Reconnective Healing levert een bijdrage aan lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele balans en ondersteunt hierdoor de volledige ontwikkeling van uw kind.

Het grote voordeel van de helende frequenties is dat het niet nodig is om ‘een ui af te pellen’ om tot de kern te komen. Het is niet nodig om eerst oude blokkades weer te voelen om ze los te kunnen laten. Reconnective Healing werkt direct door.

Een healing kan in mijn praktijk, maar ook op afstand ontvangen worden.

Reconnective Healing op locatie:

Bij uitzondering kan een Reconnective healing op locatie worden verzorgd omdat er geen andere mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan healing in een verpleeg-, verzorgingstehuis of ziekbed aan huis. Voor de mogelijkheden kunt u via mail of telefoon contact met mij opnemen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 60 minuten, waarbij je ongeveer 30 minuten op de tafel ligt. Na de behandeling evalueren we wat er tijdens de healing is ervaren. Gemiddeld worden 2 tot 3 behandelingen geadviseerd. De reden is dat meerdere sessies soms nodig zijn om het lichaam te laten wennen aan het integreren van de nieuwe balans. De healing zelf kan in een oogopslag plaatsvinden en daarom is het natuurlijk ook mogelijk om 1 afspraak te maken. Na de sessie kan bekeken worden of er een wens voor een vervolgsessie aandient. Dat verschilt per persoon.

Bij een Reconnective Healing sessie lig je, geheel gekleed, op een behandeltafel. Ik stem af op de healing frequenties, begin hiermee te resoneren en maak contact met jouw lichaam zonder je aan te raken. Je lichaam begint dan te vibreren op je gezonde frequentie en alles wat niet mee resoneert, zoals ziekte, spanning stress vibreert uit je systeem.
Hoe meer je ontspant, hoe meer ruimte je creëert om de helende energie toe te laten.
Veel mensen hebben moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je opkomt.

  • Breng je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt.
  • Ervaar het alsof je een relaxed rust uurtje hebt
  • Adem niet op een speciale manier
  • Visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt
  • Mediteer niet
  • Herhaal geen mantra’s in stilte
  • Probeer de ervaring niet te sturen of te verbeteren, dan zal je ervaren wat Reconnective Healing ‘anders’ maakt.

Kleding: Draag comfortabele kleding. Houd er rekening mee dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug ligt tijdens de sessie.
Geuren, parfum: Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, wasmiddelen, haar- en huid producten. De reden hiervoor is dat je dan eventuele geuren die beschikbaar komen tijdens de sessie beter ervaart.
Sieraden: Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessie.

Het mooie van Reconnective Healing is dat het komt in een vorm die voor jou past op dat moment in je eigen proces.
In geval je naar aanleiding van de informatie een afspraak wilt maken, mail of bel gerust of maak gebruik van het contactformulier.